Lütfiinciroglu.com Soru Cevap
07, Şubat, 2012, 18:38 *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: Lütfi İnciroğlu'na özel mesajınız var ise: Mesajlarım kısmında Yeni Mesaj yazarken "Kime" kısmına "lutfi" veya "Lütfi İnciroğlu" yazınız.

Ana Sayfa   Yardım Ara Takvim Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: emeklilik 2  (Okunma Sayısı 266 defa)
YILDIRIM
Kıdemli Üye
Çevrimdışı Çevrimdışı

« : 23, Nisan, 2010, 23:54 »

selam ben cengiz emeklilik konusunda yardımc ıolmanızı fıkırlernızden yararlanmak ıstıyorum 1980 dogumluyum 1998 ilk işe giriş tarıhim askerlık borclanmamla bırlıkde 2,200 ssk pirim gunsayım var. 2003yılında tesadüfen beyın sapı köşe timörü oldugunu ögrendim ve 2004desag kulak işitmemi 2006 daise sol kulak olmak üzre işitmemi kople kaybettım aynıı dönem içinde sag yüz kısmı olarak fenc ve sag göz refleksı durdu.yürümede denge bozuklugu olmaya basladı.ssk ya emeklılık ıcın muracat ettim amane yazıkkı 3/2 sini kaybetmemişsiniz dıye onay alamadım 2 defa itiraz ettım gene sonuc olarak aynı gerekce gözterıldı daha sonra işkur sakatlık raporu almam ıcın devlethastanesıne gönderdi orada %88,6 calısamaz olarak belırledı şu an için 2022 sayılı kanundan yaralanıyorum +3 ayda bir olmazüzre maas baglandı ama ssk emeklısı olmak fıkır görüşlerinize ıhtıyacım var. lütfen bu mesajı cevaplarsanız sevırım . saygılar
Lütfi İnciroğlu
Yönetici
Çevrimdışı Çevrimdışı

Site
« Yanıtla #1 : 23, Ağustos, 2010, 13:34 »

Eğer çalışma gücünün %60 ını kaybettiğine karar verilirse kurum sağlık kurulunca bağlanabilir.
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.12 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!