Lütfiinciroglu.com Soru Cevap
07, Şubat, 2012, 18:37 *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: Bu forumdaki İş Hukuku ile ilgili sorular Çalışma Genel Müdür Yardımcısı Lütfi İNCİROĞLU tarafından cevaplanmaktadır.

Ana Sayfa   Yardım Ara Takvim Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: ISYERIM TAZMINAT VERMEMEK ICIN YILDIRMA POLITIKASI UYGULUYOR  (Okunma Sayısı 451 defa)
muratbye
Yeni Üye
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« : 24, Aralık, 2009, 13:40 »

MERHABALAR. BIR HOLDINGE BAGLI OLARAK 3,5 SENEDIR CALISIYORUM. ISYERIM SSK PIRIMLERIMI MAASIMA GORE YATIRMIYOR. GERIYE KALAN KISMINI ELDEN VERIYOR. BU BUNYEMIZDE CALISAN YAKLASIK 3000 KISI ICIN PROBLEM. ISYERIM UZUN ZAMANDIR SAHSIMA ISI KENDI ARZUM ILE BIRAKMAM ICIN BASKI UYGULUYOR VE ACIKCASI HIC HUZURUM KALMADI YILMA DURUMUNDAYIM. TAZMINATIMI ALIP CIKABILECEGIM BIR YOL VARMI ACABA CUNKU BEN BU SIRKETE YERI GELDI GUNDE 20 SAAT EMEK VERDIM COK YIPRANDIM. BU KADAR EMEGIN KARSILIGI CEVAPSIZ KALMAMALI DIYE DUSUNUYORUM. YARDIMLARINIZ ICIN SIMDIDEN TSEKKURLER
Lütfi İnciroğlu
Yönetici
Çevrimdışı Çevrimdışı

Site
« Yanıtla #1 : 24, Aralık, 2009, 16:35 »

Sigorta primlerinizin tam yatırılmamasını ve fazla çalışma ücretlerinizin ödenmemesini ispat etmeniz halinde, iş sözleşmenizi
tek taraflı feshederek kıdem tazminatı talebinde bulunabilirsiniz.(4857 sayılı İş Kanunu md.24/II-e)
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.12 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!