Lütfiinciroglu.com Soru Cevap
23, Mayıs, 2012, 01:37 *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: Bu forumdaki İş Hukuku ile ilgili sorular Çalışma Genel Müdür Yardımcısı Lütfi İNCİROĞLU tarafından cevaplanmaktadır.

Ana Sayfa   Yardım Ara Takvim Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: emekli sandığı hizmet sürelerinin ssk'ya aktarilmasi ile ilgili  (Okunma Sayısı 244 defa)
Phobos
Yeni Üye
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« : 29, Kasım, 2009, 10:54 »

Iyi gunler;

Oncelikle cok bilgilendirici buldugum forumunuz ve cabalariniz icin sizlere tesekkur ederim.
Haziran 1989-Eylül 1999 arası Emekli sandığı'na bağlı bir işyerinde kesintisiz çalıştım. Bunu takiben, Ekim 1999'dan sonra günümüze kadar kesintisiz olarak SSK'na bagli bir isyerinde kesintisiz calistim, halen calisiyorum. SSK primlerin en üst seviyeden odeniyor. Bazi sorularim olacakti :

1- Acaba Emekli sandigi calisma gunlerimi SSK'ya aktardigimda sigortalilik baslangic tarihim Haziran 1989 mu olur? Yoksa, SSK'da ilk calismaya basladigim tarih mi esas alinir?
2- Onumuzdeki yillarda yeniden Emekli Sandigi'na bagli bir isyerinde calisma durumum olabilir. Bu durumda ne yapmami onerirsiniz? Hangisi bana daha avantajli bir emeklilik saglar?

Selam ve saygilarimla,

Lütfi İnciroğlu
Yönetici
Çevrimdışı Çevrimdışı

Site
« Yanıtla #1 : 01, Aralık, 2009, 12:04 »

Sigortalı işe başladığınız tarih emeklilik hizmet süresinin hesabında başlangıç tarihi olarak dikkate alınır. Kamu çalışanlarının emekliliği tercih edilebilir.
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.12 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!