Lütfiinciroglu.com Soru Cevap
22, Mayıs, 2012, 03:46 *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: Bu forumdaki İş Hukuku ile ilgili sorular Çalışma Genel Müdür Yardımcısı Lütfi İNCİROĞLU tarafından cevaplanmaktadır.

Ana Sayfa   Yardım Ara Takvim Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: EKSİK ÖDENEN SSK PRİMLERİ VE ÜCRETİN ZAMANINDA ÖDENMEMESİ  (Okunma Sayısı 374 defa)
lemang
Yeni Üye
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« : 09, Aralık, 2010, 22:18 »

öncellikle şimdiden teşekkür ederim. 01/01/2007 tarihinde işe başladım sigortam 2008 senesinin şubat ayında başlatıldı 1.500 TL maaş almaktayım. ama sigortam asgari ücretten ve onbeş gün üzerinden sigortaya bildiriliyor. maaşımı ne zamanında nede tam alabiliyorum. bir avukatla görüştüm bu konuda yasal olarak ne yapabilirim diye. elimde bankaya verilmek üzere işverenimin imzaladığı maaş yazım var 01/07/2007 tarihinde işe başlamış olup net 1.500 tl ne maaş almaktadır diye. ayrıca sigortasız çalıştırıldığım dönemlerde bazı resmi kurumlara gönderilmiş kendi el yazımla doldrurulmuş tutanakların fotokopisi. Hiçbir maaş bodrosunda imzam yok. maaş ödemelerim parça parça olduğu için bankayada yatırılmadı. Görüştüğüm avukat bana bir şahidin olması gerektiğini söylüyor. şahid olabilecek kimse yok ne yapabilir?
Lütfi İnciroğlu
Yönetici
Çevrimdışı Çevrimdışı

Site
« Yanıtla #1 : 10, Aralık, 2010, 09:52 »

Bu konuda elinizdeki belgeler ile ispat etme şansınız var. Ayrıca tanık beyanı da önemli. Bu mümkün değil ise komşu işverenin tanıklığı bile yeterli olur düşüncesindeyim.
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.12 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!