Lütfiinciroglu.com Soru Cevap
22, Mayıs, 2012, 02:59 *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: Lütfi İnciroğlu'na özel mesajınız var ise: Mesajlarım kısmında Yeni Mesaj yazarken "Kime" kısmına "lutfi" veya "Lütfi İnciroğlu" yazınız.

Ana Sayfa   Yardım Ara Takvim Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: 4857sayılı iş kanunun 25-ıı(g)  (Okunma Sayısı 269 defa)
alon
Yeni Üye
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« : 06, Kasım, 2010, 13:59 »

lütfi bey aldığım ihtarnameye göre 4857 sayılı iş kanunun 25-ıı(g) bendine göre bildirimsiz ve tazminatsız olarak iş akdimin fesh edileceği yazmakta,izinsiz olarak 2 iş günü işe gelmediğim yazıyor ihtarnamede lakin ben işyerimden sözlü olarak işten çıkarıldım karşılıklı anlaştık sayılır,iş çıkışımda bana kağıt imzalatıp bütün haklarımı aldığım için imza atmamı istediler bende imzalamadım ve çıktım gittimbu ihtarname tazminat almamı engellermi ne yapmam gerekir yardımcı olursanız sevinirim.
                                                                                                                  saygılar
Lütfi İnciroğlu
Yönetici
Çevrimdışı Çevrimdışı

Site
« Yanıtla #1 : 08, Kasım, 2010, 09:33 »

İhtarname ile iş sözleşmenizin yazılı olarak feshedildiği anlaşılmaktadır. Gerekçesi de işe mazeretsiz devamsızlık olarak belirtilmiş. Aksine bir deliliniz var ise iş mahkemesine dava açarak haklarınızı talep edebilirsiniz.
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.12 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!