Lütfiinciroglu.com Soru Cevap
07, Şubat, 2012, 18:53 *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: Bu forumdaki İş Hukuku ile ilgili sorular Çalışma Genel Müdür Yardımcısı Lütfi İNCİROĞLU tarafından cevaplanmaktadır.

Ana Sayfa   Yardım Ara Takvim Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: ssk bildirimi  (Okunma Sayısı 205 defa)
mebu
Yeni Üye
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« : 25, Ağustos, 2010, 14:46 »

--------------------------------------------------------------------------------

sayın lütfü bey ben 1985,86.yıllarında etibank kestelek bormadenlerinde. taşaron işçisi olarak çalıştım.çalıştığım süre içersinde birdefa viziteye çıktım.20,20,40gün göstermiş.kartım ve numaram yoktu.87 yılında başka taşaronda çalıştım.17593549.noyu aldım azamandan beri bu noyu kullanmaktayım.ssk bursa bölge müdürlüğü arşivinden baktırdım kullandığım.no verdiler.başkanoykdediler neyapmam gerektiğini sordum işyerine yönlendirdiler.ardanda birşey çıkmadı.taşaronvefat etti .sonra kimliğinin sahte olduğu ortaya çıktı .benim gibi yaklaşık100kişi var.taşaron.şirketdeyil ben ssk başlangıcını 1987.1985 nasl aldırabilirim.yardımınız için şimdiden çok teşekür ederim.mehmet bulun.
Lütfi İnciroğlu
Yönetici
Çevrimdışı Çevrimdışı

Site
« Yanıtla #1 : 26, Ağustos, 2010, 08:18 »

1985-1986 yılılarında çalıştığınız dönem sigorta primlerinizin 40 gününün yattığını ifade ediyorsunuz. Önemli olan sigorta başlangıç tarihidirr. Sosyal Güvenlik Kurumuna başvurarak ilk giriş numaranızı öğrenebilirsiniz.
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.12 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!